Profile

Join date: Jul 22, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

Prema NBADraft.Netu, Shaedon Sharpe ima okomiti https://www.greycloudislandtwp-mn.us/profile/poleksandrr34/profile skok od 49 inča i već može pucati s NBA moxie nakon što je prošle sezone u prosjeku postizao 21,4 poena po utakmici. Imao je potencijal provesti drugi semestar u plavoj uniformi Kentucky Wildcatsa, ali je odlučio ne.

Trener Wildcatsa John Calipari hranio je NBA skaute samo onim što je on kao trener morao pokazati NBA skautima dok bi dolazili u Lexington gledati Sharpea kako https://pregled-kockanja.my-free.website/blog/post/1880542/6-osnovnih-definicija-sportskog-kla-enja-koje-morate-znati vježba nakon što bi dobio pristup školi i upisao se. Na Sharpea se općenito gleda kao na izbor samo unutar lutrije kao mali napadač. Nije igrao u natjecateljskim krugovima više od godinu dana. Mnogi skauti raspravljali su o njegovom golemom talentu kao io gubitku igre kao brucoša u potencijalnom programu na jednoj od mogućih konferencija sveučilišne košarke.

Dobio je (-7,5) kao svoju poziciju na NBA draft lutriji s omjerima postavljenim na (-120) za prijelaz preko 7,5 i (-120) kao i za ispod 8,5. Tko čita one kako se pojavljuju u tisku, iznad 8,5 bi https://vukovichdamir.wixsite.com/my-site/post/oklade-i-predvi%C4%91anja-za-nba-draft-2022 bilo da je izabran deveti ili viši, dok bi taj broj bio niži ako je bio osmi izbor drafta ili bolji.

MOLIM ZABILJEŽITE:

Sharpe je prošle sezone došao kao najbolji izbor među srednjoškolskim igračima, a onda nakon što je odsjeo sezonu, žiri je oko igrača i njegovog potencijala. To se temelji na činjenici da ga skauti nisu mogli gledati kako igra uživo za momčad iz Kentuckyja koja igra u SEC-u protiv sadašnjeg mnoštva momčadi s igračima koji imaju različite razine vještina. .Bek šuter 6-5 govorio je o svojim roditeljima, treneru i Calipariju kao ljudima s kojima je razgovarao o tome kako je bio njegov vlastiti izbor da se ne pridruži Big Blue Nationu. Sharpe je naveden na 7,5 i dobra je oklada, prema nekim hoopsterima, da padne ispod 7,5 s izgledima (-115) da to učini

DRŽATI SE ISPOD 7,5:

Sharpeov potencijal u učenju igre na višoj razini učinit će ga solidnim ranim izborom na NBA draftu. Njegov atletizam i obrambene sposobnosti očitovat će se i prenijeti na konvencionalni talent na ofenzivnom dijelu parketa.

Memphis Big Man postaje solidan izgled za NBA draft

Jedan veliki događaj za košarku Memphis Tigersa https://sco.lt/6Rp0l6 ove prošle sezone dogodio se prije otprilike godinu dana kada je trenerica Penny Hardaway imenovala člana Kuće slavnih Larryja Browna za svog pomoćnog trenera u Tigersima.

Brown je primijetio NBA talent u Tigers post Jalen Duren, koji je vjerojatno još jedna čvrsta obrambena prijetnja poput nekoliko njegovih NBA suvremenika. On je težak dodavač, prema Brownu, koji ga je usporedio s bivšim Wildcatom i sadašnjim igračem Miami Heata, Bamom Adebayoom. Trener Kuće slavnih patrolirao je po strani za New York Knickse samo jednu sezonu od 2005. do 2006., a potom je otpušten nakon što je tim imao omjer 23-59. Unatoč tome, Brownova trenerska sposobnost i njegova NBA oštroumnost vrlo su istaknuti proizvodi u našoj igri.

Postovi su postavili Durenov broj nacrta na 10,5 jer on ima (-110) da ide ispod 10,5, ali (-130) da ide preko 10,5.MOLIM ZABILJEŽITE:

Mnogi misle da Duren potencijalno ima bolju atletiku i napadačku snagu od Milesa Turnera ili Isaiaha Jacksona, postigrača Indiana Pacersa, koji trenutno imaju šesti izbor drafta. Sa 6-11, 250 funti, 18-godišnjak je šutirao 59,7 posto iz igre dok je hvatao 8,1 skok po napadu. Ključ za njega ili bilo koju mladu poziciju sada je da bude u stanju pristati na solidan skok šut u svojim utakmicama. Trenutačno, definicija velikog čovjeka mora biti naglašena dosljednim skok šutem.

Poznato je da Duren često ulazi u napad u pokušaju da pronađe svoje bodove u postu jer ima izglede (+25000) da bude izbor broj jedan. To povezuje napadača Dukea A.J. Griffina i Wisconsina čuva Johnny Davis uz Bennedicta Mathurina, koji je bio strijelac Tommyja Lloyda u Arizoni i strijelac Kansasa Ochaija Agbajia.

ISPOD 10,5:

Potencijal Durena da pokrije obranu plus laskavo istrčavanje u napadu čine ga dobrim izborom na lutriji za gotovo bilo koju NBA momčad. Njegova veličina i sposobnost stavljaju ga u različite napadne setove kao što je pick-and-roll. Također je solidan dodavač iz dubl tima i može poboljšati svoje suigrače sa svojim sposobnostima plakanja da razbije obrane.

Murray će dati solidnog šutera novoj momčadi

Keegan Murray, prošlosezonski strijelac za Iowa Hawkeyes, u prosjeku je postizao 23,5 poena po utakmici dok je šutirao 55,4 posto dok je s linije za tri poena šutirao 39,8 posto.

izvor: https://hrkladionica.com/kladionica/favbet/

favbet hr

More actions